Blog

Každý z nás hledá v životě inspiraci. Na tomto místě vám přináším své postřehy, příběhy klientů, podněty z pracovního prostředí i ze zahraničních cest. 

Také se s vámi ráda podělím o tipy na zajímavé knihy. 

Přeji vám příjemné čtení :-) 

Pečené morče, polévka z kuřecích pařátků nebo syrová ryba v limetkové šťávě? To všechno jsou chutě a vůně země, ve které je na výběr z více než 3 000 druhů brambor. Miluji svobodu cestování – k ní patří také neznámá jídla a jejich ochutnávání. Všemi smysly, bez předsudků a odsuzování.

Když jsem si na vysoké škole volila španělštinu jako cizí jazyk, spojila jsem ji s přáním navštívit Latinskou Ameriku. Vyrazit na delší cestu, poznat zemi a díky jazyku mluvit s místními. Žádná rychlovka a běhání po památkách, ale pořádná CESTA. Někdo by řekl sabatikl, tedy víc než jen dovolená.

Jak se ze zaměstnance stát podnikatelem a co je na tom nejtěžší?
Často slyším odpověď: "Získat první klienty." Podle mě je to ale hlavně začít myslet jako podnikatel.
Pomáhám lidem, kteří chtějí odejít z korporace a rozjet vlastní byznys. A vidím, jaké situace se opakují.

Expertka na change management se připravuje na významný krok ve svém profesním životě: odchod z manažerské pozice v korporaci a rozjezd vlastního byznysu. Během své návštěvy Prahy se se mnou radila, jak touto transformací nejlépe projít. Je to slušná výzva PROVÁDĚT ZMĚNOU experta na řízení změn 😊

"Já tu firmu snad prodám a nechám se radši zaměstnat," zahájil klient schůzku. Řídí malý úspěšný podnik, najednou se však sešlo několik nepříznivých okolností. Potřeboval najít řešení a posílit svou motivaci dál zvládat úskalí podnikatelského života.